Pensioen voor de DGA

U onderneemt, u weet waar u naartoe wilt en u weet ook wat u daarvoor nodig heeft. Ondertussen wilt u dat uw zaken rondom pensioen goed geregeld zijn, zodat u zorgeloos van uw pensioen kunt genieten. Als specialisten op het gebied van DGA pensioenen helpen wij u om de juiste pensioenkeuzes te maken. Ongeacht of dit gaat om een pensioen in eigen beheer of om een verzekerd pensioen of een combinatie. Overwater Pensioenconsultants geeft u pensioenadvies, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en vertalen uw wensen en behoeften naar een helder en realistisch advies. Hiermee heeft u direct inzicht in uw huidige pensioensituatie en het doelpensioen. Dit wordt door ons jaarlijks getoetst en, indien nodig, aangepast.

DGA’s met pensioen in eigen beheer die kiezen voor het voortzetten van hun pensioen in de huidige vorm kunnen blijven vertrouwen op onze expertise en dienstverlening. Met trots kunnen wij stellen dat onze DGA-klanten één van de weinigen in Nederland zijn die exact weten hoe hun pensioen eruit ziet. Nu én op de pensioendatum. Indien u hierover meer informatie wenst dan zijn wij bereikbaar op telefoonnummer  (0186) 82 00 16 of info@overwater-pensioen.nl.