01-03-2018

Graag zou ik mijzelf aan u willen voorstellen. Ik ben Birgül Kar en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Spijkenisse, waar ik nog met mijn ouders, jongere broertje en zusje woon. Als oudste kind van het gezin zit ik momenteel in de laatste fase van mijn studie Financial Services Management op de Hogeschool Rotterdam. Om deze studie succesvol te kunnen afronden, ben ik inmiddels 2 weken bezig met mijn afstudeerstage bij Overwater Pensioenconsultants.

Waar zal mijn afstudeeronderzoek precies over gaan? Zoals u vast wel weet, is pensioen een lastig onderwerp waar niemand het liefst even bij stil wil staan. Wel is het belangrijk om dit tijdig goed te regelen. Ik zal daarom kijken op welke wijze jongeren aangetrokken kunnen worden tot dit onderwerp. Want laten we eerlijk zijn: Nederland heeft een van de beste pensioenstelsels ter wereld. Het zou toch zonde zijn als we hier geen gebruik van maken omdat we dit niet op tijd realiseren?

De komende periode van ongeveer 20 weken zal ik mij hiermee bezighouden. Naast de afstudeerstage vind ik ontspanning in mijn grootste hobby: karate. Hier houd ik mij 1 á 2 keer in de week mee bezig. Genoeg tijd voor ontspanning dus!